Iedereen kent het wel. Je wilt een dagje weg met de familie en dan loop je na vele momenten er tegenaan dat niet iedereen beschikt over een eigen auto of dat ze de parkeerkosten te veel geld vinden kosten. In dat geval is een optie als busverhuur erg handig omdat je meerdere mensen in een bus kwijt kan en daarmee de extra parkeerkosten per auto niet hoeft te bepalen. Daarnaast kan je veel meer bagage mee dan met een personen auto. Dat klinkt toch echt wel als de ideale oplossing!

Busverhuur met de familie

Het huren van een bus is niet alleen erg handig, maar ook nog een keer super gezellig. Je hebt een persoon die de familie heen en weer rijdt en de rest kan lekker bijkletsen over van alles en nog wat. We hebben allemaal wel die ene oom in de familie die rijden maar al te leuk vindt.

 

Wanneer je met een grote familie gaat is het rijden van een bus ook erg handig omdat elk persoon de nodige bagage met zich meedraagt. In een bus heb je meer dan genoeg ruimte om de spullen in op te bergen. Ook heeft iedereen genoeg ruimte om te zitten omdat bussen vaak ruim gebouwd zijn.

Busverhuur kosten delen met de familieleden

Vaak wordt er afgehaakt wanneer de kosten van het huren van een busje op een rij worden gezet. Dit is echter helemaal niet nodig, wanneer je de kosten per familielid deelt scheelt dat al heel erg in de portemonnee. Daarnaast kan je ook de parkeerkosten per auto weg rekenen omdat je nu één auto betaal in plaats van meerdere auto’s bij elkaar. Ook de tank kosten schelen weer per auto, dat maakt dat de kosten per familielid uiteindelijk best meevallen dan dat je wellicht in eerste instantie had gedacht.